Neteller logoNeteller verkar känna sig lite extra generös nu när vi börjar närma oss jul och nyår. De har därför börjat med en kampanj där de erbjuder sina VIP kunder 1,1% cashback på deras online köp!

Du som har ett Neteller VIP konto kommer att vara extra intresserad. När du köper något via en hemsida (t.ex. Ebay) och betalar via din Neteller eWallet så får du 1,1% av summan insatt på ditt konto. 

Detta kan verka som rätt så snålt men det blir bättre – erbjudandet har ingen gräns. Så köper du en ny bil på Ebay och betalar med ditt Neteller konto så får du 1,1% av kostnaden insatt på ditt konto. 

Även om du köper mindre saker så kommer det till slut att byggas upp lite extra pengar på ditt konto, ett lysande erbjudande från Neteller. 

Neteller säger dock att folk som försöker missbruka erbjudandet och köpa produkter från varandra kommer inte få bonusen inbetald på sitt konto. Så se till att vara ärligt när du utnyttjar erbjudandet, det är så du tjänar riktiga pengar.

Du måste göra en speciell registrering på Neteller för att få tillgång till erbjudandet. Registreringen borde göras så snart som möjligt. Erbjudandet vara tills den 30 November 2011. Du har en bra månad på dig att göra all din julhandel via internet för att få de där extra kronorna till en extra fin julklapp till dig själv!

Som Neteller VIP så får du ett flertal andra fördelar. Du får göra kostnadsfria uttag från din eWallet varje månad, något som är väldigt händigt om du får mycket pengar överförda till ditt konto. Du är även automatiskt med i alla tävlingar som Neteller startar samt du får tillgång till speciella erbjudanden, som det ovanför. 

Som VIP medlem så får du även tillgång till ett dedikerat support-team som endast har att göra med VIP kunderna. Support-teamet är tillgängligt dygnet runt via telefon och e-mail.