Skrill MoneyBookersMoneybookers är ett företag som är gammalt i gamet när det gäller betalningar online. Under den senaste tiden och för en tid framöver så kommer de att göra stora förändringar inom sitt företag och sin hemsida för att återkomma som Skrill.

2007 köptes Moneybookers upp av Investcorp Technology Partners,  som nu har tagit beslutet att göra om Moneybookers totalt inom det närmasta året. 

Skrill kommer att göra om designen och funktionerna på Moneybookers drastiskt, men drastiskt åt det bättre. Istället för att behöva slå in kortnummer och utgångsdatum varje gång du vill göra en betalning eller överföring så kommer informationen sparas säkert så du kan utföra alla dina betalningsbehov med ett enkelt klick.

Skrill kommer också att skräddarsy sina betalsystem så de passar företag, stora som små. De säger att deras nya system kommer att göra allting så mycket enklare, snabbare och framför allt mycket säkrare. 

De kommer även lägga till tjänsten där du kan skicka pengar till vem som helst inom världen, vare sig de har ett Moneybookers konto eller ej, bara du har deras e-mail. Detta är en tjänst som redan erbjuds av företag som Neteller men kommer att utöka antalet tjänster på Skrill.

Moneybookers övergång till Skrill sägs vara i det andra stadiet. De har börjat lägga upp information om Skrill på sin hemsida för att göra övergången lättare för nuvarande kunder. Även fast de har gått ut och sagt att två tredjedelar av övergången är klar så kommer det ändå att dröja till Juli 2012 innan Moneybookers kommer att försvinna helt och bli Skrill.

Moneybookers har för tillfället 21 miljoner användare och samtliga kommer att överföras till det nya systemet. Om du har ett konto på Moneybookers så behöver du inte oroa dig det minsta – Allt som kommer ske är automatiserat och du behöver inte lyfta ett finger. 

Skrill sägs vara framtiden inom betalningar och överföringar via internet, allt vi kan göra nu är att vänta och se.