Vi på BetalaOnline har sammanställt en tabell för att göra ditt liv lite enklare när det gäller att välja rätt betalningsmetod online. Vi har läst igenom allt det man vanligtvis inte har tid eller orkar läsa igenom, det finstilta, och sammanställt denna tabellen. Allt för att göra ditt beslut om vem du väljer att förlita dina pengar hos så enkelt som möjligt! Vi har gått igenom samtliga sidor som vi har skrivit om och tagit fram denna tabellen där du enkelt kan se vilka kostnader eller avgifter som tillkommer vid insättning och uttag av pengar.

Avgifter insättning Kredit/Debit Kort Banköverföring Check Merchant Site
Moneybookers 1,9% av summan 0 Kr - -
Payoneer 3,75% av summan 1% av summan - 1,50/4 Dollar
Neteller 0 Kr Debit/1,75% Kredit 0 Kr - -
Ukash* - - - -

 

Avgifter insättning Kredit/Debit Kort Banköverföring Check
Merchant Site
Moneybookers 16,48 Kr 16,48 Kr 32,04 Kr -
Payoneer 2,15 Dollar utanför USA - - 0 Kr
Neteller 4 Euro 7,5 Euro 7,5 Euro 10,5 Euro
Ukash* - - - -

*Avgifter kan tillkomma när du använder Ukash på vissa hemsidor, för att få reda på mer information om detta så får du söka på hemsidan du änvänder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi på BetalaOnline gör vårt bästa för att konstant uppdatera informationen i denna tabellen. Tyvärr så kan det finnas tillfällen då vi inte har hunnit hänga med på de senaste uppdateringarna när det gäller avgifter. Vi tar inget ansvar för eventuella förändringar som företagen vi skriver om gör. Det är i slutänden upp till läsaren/kunden att se till så att alla uppgifter är korrekta.