MoneyBookers (Skrill)Skrill är ett av internets äldsta och mest pålitliga företag när det gäller betalningar och pengaöverföringar online. Som betalningstjänst så är de möjligtvis det bästa alternativet du kan hitta för tillfället, mycket tack vare deras stora erfarenhet och ambition att utveckla sina produkter. Skrill är registrerat i England och Wales och det erbjuder betalnings och pengaöverföringsmetoder i cirka 30 olika länder, däribland Sverige. Det finns många olika saker man bör tänka på när man gör betalningar och överföringar över internet. Saker som säkerhet, avgifter, eventuell väntetid och användbarhet är några viktiga punkter som Skrill jobbar hårt för att vara marknadsledande på. Skrill är mitt inne i en fas där de håller på att byta namn, logo och design. Från och med 2012 så kommer Skrill vara känt som Skrill. Läs hela vår recension av Skrill längre när på hemsidan...

Avgifter

Skrill delar upp sina avgifter i två delar; avgifter för att göra betalningar till företag och avgifter för att sätta in samt ta ut pengar från ditt konto. För att sätta in pengar på ett Skrill konto så tar Skrill 1,90% av summan om du för över med ett kreditkort eller 0 kronor om du överför via bank (Med SWIFT nummer). För att ta ut pengar via bank så kostar det 16,48 och om du vill ha pengarna utbetalade via check så kostar det 32,04 kronor.
Om du vill göra betalningar eller ta emot betalningar via Skrill i Sverige så är det gratis med banktransfers, Skrill har även samarbete med Nordea. Om du vill ta ut en mottagen betalning så kostar det dig 16,48 att ta ut via bank, 32,04 via check och 16,48 kronor om du vill ha pengarna överförda till ditt VisaKort.

Tjänster

Skrill erbjuder ett flertal tjänster som passar både företag och privatpersoner. Du kan ha en såkallad ”Digital Wallet”, en plånbok online för att skicka och ta emot pengar. Skrill erbjuder även möjligheten att ha ett eget MasterCard som är direkt kopplat till din Digital Wallet. Precis som ett vanligt bankkort som drar pengar från ditt konto när du använder det så drar Skrill MasterCard pengar från ditt Skrill konto varje gång du använder det. Du kan även göra direktbetalningar samt överföra pengar i över 40 olika valutor till cirka 200 länder.
För att höja din betalningsgräns och hur mycket pengar du kan överföra så måste du verifiera både ditt bankkonto. För att höja din gräns ytterligare så kan du även verifiera din adress och ditt kredit/bankkort. Du måste även verifiera din identitet för att kunna ta ut några pengar överhuvudtaget från ditt Skrill konto.

 

Säkerhet

Säkerhet är något av det absolut viktigaste att tänka på när du väljer hur du ska göra dina betalningar. Skrill är ett av de absolut säkraste sätten att göra en betalning online. Mycket tack vare att du inte delar med dig några av dina detaljer när du gör en betalning eller överföring vilket gör att du kreditkort eller bankkort är helt skyddat. Detta gör att du behöver endast betala den utsatta summan och inte oroa dig för att förlora pengar. Skrill är väldigt angelägna om att alltid ha den bästa möjliga säkerheten på sin hemsida och de använder därför en 256 bitar krypteringsmetod för överföringar och betalningar, nästintill omöjlig att ta sig förbi. Skrill är reglerat av flera fristående organisationer, precis som vilken bank som helst. Eftersom de gör sina affärer online så regleras de ytterligare av EU via EMR (Electronic Money Regulations) som infördes 2009.

Interface

Skrill är hyfast lätt att navigera sig igenom. Sidan är väldigt stilren, färgerna och positioneringarna av olika knappar och applikationer är lätta att hitta och väldigt tydliga. Det finns en väldig FAQ som hjälper dig att besvara det små sakerna som kan verka lite otydliga och komplicerade. Den stora nackdelen med deras FAQ är att det saknas bilder som förklarar bredvid texten.

Support

Det finns ett par olika sätt att ta kontakt med Skrill. De har faxnummer för 5 olika länder (Dock inte Sverige) samt ett callcentre som är öppet Måndag-Söndag mellan 09.00 och 18.00. All support är på Engelska när du ringer och mailar. Deras support är rätt så snabb med att svara, vi skickade iväg 2 olika problem från samma konto och svarstiden varierade mellan 6-24 timmar. Om du ringer så kommer du givetvis få svar på dina frågor mycket snabbare.

MoneyBookers (Skrill)

Gambling

Alla gambling och pokersidor stödjer Skrill, undantag gäller från länder där gambling online är olagligt, t.ex USA och Israel. För mer information om dessa länder gå till Skrill hemsida.

Sammanfattning

Skrill är en pålitlig betalningsmetod som stödjer de flesta in och uttagningsmetoderna. Deras erfarenhet och pålitlighet gör dem till en av marknadens ledande hemsidor när det gäller överföringar och betalningar online. Tack vare sin höga säkerhet så borde de vara ett av de självklaraste valen när du väljer vilken hemsida du vill göra dina betalningar via. De stödjer självklart samtliga stora auktionshemsidor, Ebay, Tradera etc. Om du söker efter något annat (och möjligtvis bättre) än PayPal så är definitivt Skrill ett alternativ.


Mailing address: Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
United Kingdom

Customer Call Centre:
Monday - Sunday 9:00 - 18:00 GMT +44 870 383 0232

Fax: UK: 0870 922 3274
USA: 509 271 5556
Germany: 032 211 0899 0014
Netherlands: 020 524 8418
France: 01 5301 0809
International: +1 509 271 5556 / +44 870 922 3274